torek, 28. julij 2009

Darilo primerno trenutku


Darilo naj bo primerno trenutku. In v teh pasje vročih dnevih je kul darilo tudi povabilo na sladoled. Lahko je to povabilo partnerju, hčerki ali sinu, kolegu, prijateljici. "Za prijatelje, si je treba čas vzet," je pel že Šifrer.

ponedeljek, 20. julij 2009

Obdaritev starejšega gospoda

Misel, ki jo ponese daleč v poletno nebo ponavadi ostane tam nekje le za kratek čas, predvsem le za trenutek poletnega dne. Leni, žgoči dnevi puščajo za seboj pasivno in malodušno razpoloženje, brez elana in navdiha. Praznovanje rojstnega dne, ko starejšemu gospodu po žilah ne steče več opojni adrenalin kot je nekoč, kajti naguban obraz, kakšen okras na glavi manj, so lastnosti, ki spodbujajo in dopolnjujejo moško samozavest, tokrat izgubljajo vnemo za iskanjem večnega eliksirja.

Kako prebuditi otopel, brezizrazen pogled, pa čeprav samo za trenutek :). Poletna, sveža Bvlgari dišava, ki premakne še tako okorelo telo.

petek, 3. julij 2009

Poletni hit

Kotiček za ženske, da si zaupamo o lepoti, negi telesa in obraza ter "piki na i" - ličenju, izmenjamo nasvete o uporabi dišav in stilskih preobrazbah- članke o negi ženske zunanjosti lahko zasledimo praktično povsod. Nega ženskega duha pa je nekaj povsem drugega. Lahko govorimo o ženski duši kot Življenju, Energiji, Ljubezni in Modrosti.