petek, 30. marec 2012

Majice Fruit of the Loom

Super darilo so lahko tudi Majice Fruit of the Loom. Vse kar morate poznati, je velikost majice za vašega slavljenca. Naj bo to S, M, L, XL, XXL. In veselje bo nepopisno, verjemite ;)

sreda, 28. marec 2012

Majice s hecnimi motivi

Super darilo so lahko tudi majice s šaljivimi motivi. Saj poznate tiste, Nisem star 40, ampak 33+DDV in pa Požigalec, Nisam ginekolog, al mogu pogledat in ostale šaljive bombažne majice?

Poleg vse pa še po zelo ugodni ceni. Razprodaja, skoraj bi lahko rekli!

sreda, 21. marec 2012

Šah Star Wars

Super ideja za darilo je tudi šah Star Wars. Komplet vsebuje 32 figuric izdelanih iz kvalitetne mešanice plastike in gume z motivi svetovno znanih junakov Star Wars ter šahovnico iz trdega kartona. Figurice so velike od 5 do 6 cm.

petek, 16. marec 2012

Darilo za rojstni dan

Darilo za rojstni dan, s katerim nikakor ne morete zgrešiti, je lahko tudi akrobatski zmaj. Ta zmaj je namenjen začetnikom tega športa. Njegova površina je 0,85 m2 kar ne omogoča vleke, je pa vsekakor najprimernejši za pridobivanje občutka pri krmiljenju zmaja.Uporablja se ga v srednje močnih vetrovih. V ceno so vštete tudi ročke iz trpežnega blaga in vrvice iz dakrona, ki zdržijo težo do 75 kg. Dolžina vrvic je 2 x 25 m.